Udvarház 1

Igazi hamisítatlan pincejelleg, “kéken” felújítva, búboskemencével

Négy személy, például baráti társaságok vagy családok részére. Két különálló franciaágyas hálószobával.

Ára éjszakánként:

29.500 Ft

A ház felépítése:

 • különálló étkező (étkezőasztal székekkel és paddal, búboskemence)
 • jól felszerelt konyha:  poharak, tányérok, evőeszközök, edények, főzőlap, mikrohullámú sütő, kék mélyhűtős hűtő, kotyogós kávéfőző, törlőruha, mosogatószivacs és mosogatószer
 • 2 db hálószoba (franciaágy, ruhásszekrény, éjjeliszekrények, cserépkályha)
 • 1 db fürdőszoba (WC, zuhanykabin, mosdó, villanyradiátor)
 • fedett terasz kerti bútorral

Felszereltség:

 • fűtés: cserépkályha, fatüzelés, extra villanyradiátor a fürdőszobában
 • világítás: romantikus gyertyafény, villany
 • friss törölköző és ágynemű
 • mobil grillezési lehetőség
 • 1db TV a nagyobb hálószobában
 • Wi-Fi (jelszót helyszínen kell kérni; FONTOS: a wi-fi lassú (köszönhetően a telefonszolgáltatóknak, akik így adnak több időt az “offline” pihenésre :), ezért videónézésre nem alkalmas, csak pl. e-mailezésre)
 • közös térkövezett beállója van az Udvarház 2 házikóval

Nézzen körül házunkban!

“Minden megegyezik a szállás.hu-n található fotókkal és leírással. A háziak régi ismerősként, közvetlenül fogadtak bennünket. Nagyon tiszta, rendezett minden helyiség. Gyönyörű a kis házakat körülvevő parkosított terület. A háziak gondoskodását, szeretetét tükrözi.”

Pallus Nóra

„A napokban voltunk Önöknél, a vendégszerető és -tisztelő édesapjuknál. Nagyon kellemesen éreztük magunkat a gyönyörűen és hibátlanul kialakított vendégházban. A kikapcsolódást itt, biztos ajánlani fogjuk mindenkinek! Köszönjük!”

Irén és Ferenc

„Kedves Fatima! A hétvégét önöknél töltöttük. Várakozáson felüli az élmény, amit Zalában kaptunk! Apukája egy tündéri ember! Már szervezzük a nyári hétvégét a barátainkkal. Nagyon köszönünk utólag is mindent!”

Kapitányné L. Erzsébet

Egész évben nyitva

Az év minden napján nyitva vagyunk. Télen cserépkályhákkal fűtjük a házikókat, a fűtést az ár tartalmazza, Önnek semmi teendője nincs. Információ a fűtésről itt.

Helyi étkezés

Érkezéskor üdvözlő itallal várjuk Önöket. Igény esetén nálunk a rég feledett, magyaros, vidéki gasztronómiával is találkozhat. Rendelhető ételeinket itt találja. Rendelhető ételeinket itt találja.

Látnivalók

Fedezze fel Göcsej és az Őrség legszebb tájait és látnivalóit, melyekről Sándor szívesen ad bővebb információt a helyszínen. Látnivalók részletes bemutatása itt. Látnivalók részletes bemutatása itt.

Állatbarát szálláshely

Ne hagyja otthon házi kedvencét sem, borházfalunk állatbarát szállásként szívesen fogadja kutyáját, macskáját, nyusziját egyaránt. Részletes információ itt.

Családbarát, bababarát szállás

A gyerekeknek manapság egyre kevesebb kapcsolatuk van a természettel. Pedig a szabadban való játéknak rengeteg jótékony hatása van: összehozza a családot, fokozza a gyerekek kreativitását és nyitottabbá teszi őket arra hogy egymással játszanak. Patóhegyen a házak környékén a gyerekek csomó olyan dolgot csinálhatnak, melyre még nem létezik mobilalkalmazás :) Részletekről, ötletekről (mit fogunk tudni csinálni?) és a bababarát szolgáltatásainkról bővebben itt.

Kérjen ajánlatot 1 perc alatt!

Megkeresésére 1 napon belül válaszolok. Ha nem kapja meg az e-mailt, kérem nézze meg a “Spam” vagy “Levélszemét” mappában is, mert előfordul hogy a levelezőprogram odateszi a levelet.