Macskásház

Zöld hangulatú, nagy légterű apartmanházikó.

Két vagy négy személy (kisgyermekes családok) részére, zöld berendezéssel, zöld törölközővel, zöld cserépkályhával és zöld hűtőszekrénnyel. :)

Ára éjszakánként:

19.500 Ft

A ház felépítése:

 • nappali étkezősarokkal (étkezőasztal székekkel és paddal, cserépkályha)
 • jól felszerelt konyha:  poharak, tányérok, evőeszközök, edények, főzőlap, mikrohullámsütő, zöld mélyhűtős hűtő, kotyogós kávéfőző, törlőruha, mosogatószivacs és mosogatószer
 • 1 db hálószoba (franciaágy, kihúzható kétszemélyes kanapé, ruhásszekrény, éjjeliszekrények)
 • 1 db fürdőszoba (WC, zuhanysarok, mosdó, villanyradiátor)
 • fedett terasz kerti bútorral és fantasztikus panorámával

Felszereltség:

 • fűtés: cserépkályha, fatüzelés, extra villanyradiátor a fürdőszobában
 • világítás: romantikus gyertyafény, villany
 • friss törölköző és ágynemű
 • mobil grillezési lehetőség
 • TV, Wi-Fi (jelszót helyszínen kell kérni; FONTOS: a wi-fi lassú (köszönhetően a telefonszolgáltatóknak, akik így adnak több időt az “offline” pihenésre :), ezért videónézésre nem alkalmas, csak pl. e-mailezésre)
 • saját térkövezett beállója van – a bejárati ajtó mellett, így a pakolás gyorsan és kényelmesen megoldható.
 • macska sajnos nem jár a házhoz :)

Nézzen körül házunkban!

“Még egyszer szeretnénk megköszönni ezt a csodálatos pár napot, ez a környezet, a levegő, csodálatos házikók, szóval egy álom volt e pár nap, a finom bor és pálinka a vacsorákról nem is beszélve. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki szeretne kikapcsolódni. Remélem jövőre ismét a macskás ház vendégei lehetünk!” Erdősi István és neje

“Fantasztikus helyet hoztak létre a Göcsejben, nagyon jól éreztük magunkat, kár, hogy ez a kellemes környezet (enteriőr, csend, nyugalom, táj) nem lehet a mindennapjaink része. Reméljük, mihamarabb visszatérhetünk. Mindehhez sokat tesz édesapja Sándor gondoskodó figyelme!” Könczey család

“Csodálatos környezet, mesés házak, kedves fogadtatás. A macskás házban töltött napokat nem feledjük.” Kati-Rebeka-Józsi

Egész évben nyitva

Az év minden napján nyitva vagyunk. Télen cserépkályhákkal fűtjük a házikókat, a fűtést az ár tartalmazza, Önnek semmi teendője nincs. Információ a fűtésről itt.

Helyi étkezés

Érkezéskor üdvözlő itallal várjuk Önöket. Igény esetén nálunk a rég feledett, magyaros, vidéki gasztronómiával is találkozhat. Rendelhető ételeinket itt találja. Rendelhető ételeinket itt találja.

Látnivalók

Fedezze fel Göcsej és az Őrség legszebb tájait és látnivalóit, melyekről Sándor szívesen ad bővebb információt a helyszínen. Látnivalók részletes bemutatása itt. Látnivalók részletes bemutatása itt.

Állatbarát szálláshely

Ne hagyja otthon házi kedvencét sem, borházfalunk állatbarát szállásként szívesen fogadja kutyáját, macskáját, nyusziját egyaránt. Részletes információ itt.

Családbarát, bababarát szállás

A gyerekeknek manapság egyre kevesebb kapcsolatuk van a természettel. Pedig a szabadban való játéknak rengeteg jótékony hatása van: összehozza a családot, fokozza a gyerekek kreativitását és nyitottabbá teszi őket arra hogy egymással játszanak. Patóhegyen a házak környékén a gyerekek csomó olyan dolgot csinálhatnak, melyre még nem létezik mobilalkalmazás :) Részletekről, ötletekről (mit fogunk tudni csinálni?) és a bababarát szolgáltatásainkról bővebben itt.

Kérjen ajánlatot 1 perc alatt!

Megkeresésére 1 napon belül válaszolok.Ha nem kapja meg az e-mailt, kérem nézze meg a “Spam” vagy “Levélszemét” mappában is, mert előfordul hogy a levelezőprogram odateszi a levelet.