Almafás ház

A legkisebb, meghitt mézeskalács házikónk.

Egy vagy két személy gondtalan pihenéséhez építettük újjá kis házikót, és igazi otthonként rendeztük be.

Ára éjszakánként:

18.500 Ft

A ház felépítése:

 • előszoba
 • nappali étkezősarokkal (étkezőasztal székekkel és paddal, rádió, cserépkályha)
 • jól felszerelt konyha: poharak, tányérok, evőeszközök, edények, főzőlap, mikrohullámsütő, bordó mélyhűtős hűtő, kotyogós kávéfőző, törlőruha, mosogatószivacs és mosogatószer
 • 1 db hálószoba (franciaágy, ruhásszekrény, éjjeliszekrény, tükör, cserépkályha)
 • 1 db fürdőszoba (WC, zuhanykabin, mosdó, villanyradiátor)
 • fedett terasz kerti bútorral és fantasztikus panorámával

Felszereltség:

 • fűtés: cserépkályha, fatüzelés, extra villanyradiátor a fürdőszobában
 • világítás: romantikus gyertyafény, villany
 • friss törüköző és ágynemű
 • mobil grillezési lehetőség
 • TV, Wi-Fi (jelszót helyszínen kell kérni; FONTOS: a wi-fi lassú (köszönhetően a telefonszolgáltatóknak, akik így adnak több időt az “offline” pihenésre :-), ezért videónézésre nem alkalmas, csak pl. e-mailezésre)
 • saját térkövezett beállója van – a bejárati ajtó mellett, így a pakolás gyorsan és kényelmesen megoldható.

Nézzen körül házunkban!

“A házat MAGUNKÉNAK éreztük, és ezt nem hagyhattam szó nélkül, milyen csodálatos élményben lehetett részünk. Az Almafás ház egyszerűen csodálatos, s meghitt. Pont lehet egy kicsit a miénk. Ha szabad ilyet mondani. Megnéztük Petrikeresztúrt is (gyalog!!!)… Még egyszer szeretném megköszönni a sok kedvességet amit kaptunk. Nemsokára találkozunk :) Minden jót kívánunk az ott lakóknak s Csoki kutyának :)” Bogi

“Kedves Fatima! Ezúton köszönöm meg Önnek (is) a felejthetetlen 4 napot, amit Patóhegyen, az Almafásházban tölthettünk. Leírhatatlan élményben volt részünk! Sok helyen jártunk már az országban, de ennyire tökéletes “kiszolgálásban” sehol nem volt részünk. Értem ezalatt a házikó berendezését, felszereltségét, és a “személyzet” – vagyis az édesapja – kedvességét, segítőkészségét, barátságosságát.” Halász Iván

„3 csodás napot töltöttünk Patóhegyen. Felejthetetlen kikapcsolódásban volt részünk a szerelmemmel… Hálás köszönet Patóhegy, Almafás házikó…. :-)” Szilárd, Reni

Egész évben nyitva

Az év minden napján nyitva vagyunk. Télen cserépkályhákkal fűtjük a házikókat, a fűtést az ár tartalmazza, Önnek semmi teendője nincs. Információ a fűtésről itt.

Helyi étkezés

Érkezéskor üdvözlő itallal várjuk Önöket. Igény esetén nálunk a rég feledett, magyaros, vidéki gasztronómiával is találkozhat. Rendelhető ételeinket itt találja. Rendelhető ételeinket itt találja.

Látnivalók

Fedezze fel Göcsej és az Őrség legszebb tájait és látnivalóit, melyekről Sándor szívesen ad bővebb információt a helyszínen. Látnivalók részletes bemutatása itt. Látnivalók részletes bemutatása itt.

Állatbarát szálláshely

Ne hagyja otthon házi kedvencét sem, borházfalunk állatbarát szállásként szívesen fogadja kutyáját, macskáját, nyusziját egyaránt. Részletes információ itt.

Családbarát, bababarát szállás

A gyerekeknek manapság egyre kevesebb kapcsolatuk van a természettel. Pedig a szabadban való játéknak rengeteg jótékony hatása van: összehozza a családot, fokozza a gyerekek kreativitását és nyitottabbá teszi őket arra hogy egymással játszanak. Patóhegyen a házak környékén a gyerekek csomó olyan dolgot csinálhatnak, melyre még nem létezik mobilalkalmazás :) Részletekről, ötletekről (mit fogunk tudni csinálni?) és a bababarát szolgáltatásainkról bővebben itt.

Kérjen ajánlatot 1 perc alatt!

Megkeresésére 1 napon belül válaszolok. Ha nem kapja meg az e-mailt, kérem nézze meg a “Spam” vagy “Levélszemét” mappában is, mert előfordul hogy a levelezőprogram odateszi a levelet.