Ismerje meg a patóhegyi mézeskalács házakat!

Almafás ház

almafashaz1

18.500 Ft / éj / ház 
(2 személyes)

Megnézem

Mókuslak

19.500 Ft / éj / ház 
(2 személyes)

Megnézem

Macskásház

19.500 Ft / éj / ház 
(2-4 személyes)

Megnézem

Fülemüle

fulemulehaz1

21.500 Ft / éj / ház 
(2-4 személyes)

Megnézem

Udvarház 1

29.500 Ft / éj / ház 
(4 személyes)

Megnézem

Udvarház 2

udvarhaz2

29.500 Ft / éj / ház 
(4 személyes)

Megnézem
Sebők Sándor

Sebők Sándor

tulajdonos, vendégfogadó, ezermester, hobbiborász, szakács, kertész

+36 30 993-8772

Patóhegy szíve-lelke: Sebők Sándor

Sándor
  • szükség esetén útbaigazít, hogy vendégeink idetaláljanak Patóhegyre (a "világ végére" :)
  • üdvözlő itallal fogadja vendégeinket - saját házi borával és pálinkájával az Ibolymama pincében
  • átadja a házikók kulcsait és elmond minden hasznos tudnivalót
  • gondoskodik róla, hogy vendégeink télen se fázzanak - kezeli a cserépkályhát a teljes itt tartózkodás alatt (és már a megérkezéskor kellemes meleg várja Önöket)
  • igény esetén finomakat főz azoknak, akik igazi zalai magyaros ízekre vágynak
  • fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy a kis házakat rendezett, tiszta és parkosított környezet vegye körül
"Édesapja nagyon kitett magáért! Nagyon szépen köszönjük neki is a feledhetetlen élményeket! Azt pedig külön, hogy figyelt a kutyusunkra! :)" Kővári Gábor

vendég

"Csodás napokat töltöttünk a piros házban! Négy gyermekkel remekül kikapcsolódtunk, kirándultunk, élveztük a gyönyörű házat, a tájat és a különleges vendéglátást! Azóta többször sütök oldalast, de sosem sikerül olyan finomra mint ahogy Sanyi bátyám sütötte nekünk! Visszavágyunk, s biztos megyünk is még, s e remek helynek hírét visszük!" Somogyi-Cseresnyés család

vendégek

"Sok helyen jártunk már az országban, de ennyire tökéletes "kiszolgálásban" sehol nem volt részünk. Értem ezalatt a házikó berendezését, felszereltségét, és a "személyzet" - vagyis az édesapja - kedvességét, segítőkészségét, barátságosságát." Halász Iván

vendég

Egész évben nyitva

Az év minden napján nyitva vagyunk. Télen cserépkályhákkal fűtjük a házikókat, a fűtést az ár tartalmazza, Önnek semmi teendője nincs. Információ a fűtésről itt.

Helyi étkezés

Érkezéskor üdvözlő itallal várjuk Önöket. Igény esetén nálunk a rég feledett, magyaros, vidéki gasztronómiával is találkozhat. Rendelhető ételeinket itt találja.

Látnivalók

Fedezze fel Göcsej és az Őrség legszebb tájait és látnivalóit, melyekről Sándor szívesen ad bővebb információt a helyszínen. Látnivalók részletes bemutatása itt.

Állatbarát szálláshely

Ne hagyja otthon házi kedvencét sem, borházfalunk állatbarát szállásként szívesen fogadja kutyáját, macskáját, nyusziját egyaránt. Részletes információ itt.

Családbarát, bababarát szállás

A gyerekeknek manapság egyre kevesebb kapcsolatuk van a természettel. Pedig a szabadban való játéknak rengeteg jótékony hatása van: összehozza a családot, fokozza a gyerekek kreativitását és nyitottabbá teszi őket arra hogy egymással játszanak. Patóhegyen a házak környékén a gyerekek csomó olyan dolgot csinálhatnak, melyre még nem létezik mobilalkalmazás :) Részletekről, ötletekről (mit fogunk tudni csinálni?) és a bababarát szolgáltatásainkról bővebben itt.

Kérjen ajánlatot 1 perc alatt!

Megkeresésére 1 napon belül válaszolok. Ha nem kapja meg az e-mailt, kérem nézze meg a “Spam” vagy “Levélszemét” mappában is, mert előfordul hogy a levelezőprogram odateszi a levelet.
Gyors ajánlatot kérek

Fontos információk

Szállás elfoglalása, elhagyása:
Az apartmanokat az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, és a hazautazás napján 10 óráig kell elhagyni.
Felelősségvállalás:
Az apartmanokat és a hozzá tartozó eszközöket (cserépkályha, konyhai és fürdőszobai felszerelések, grill terasz, stb.) kedves vendégeink kizárólag saját felelősségre használhatják. A begyújtást kérjük bízzák a személyzetre, mivel ők rendelkeznek megfelelő szaktudással. Amennyiben mégis Önök szeretnének begyújtani, ezt csak saját felelőségre tegyék és előtte ajánlott a személyzettel konzultálni. A Pato Hill Kft. nem vállal felelősséget az eszközök használatából eredő személyi sérülésekért, vagyoni károkért, illetve őrizetlenül hagyott értéktárgyakért. Az apartmanokban dohányozni tilos, dohányzásra kijelölt hely az apartman előtti terasz.
Tó körüli szabályok:
A tó körüli létesítmények rendeltetésszerű használata, állagának megóvása, tisztán tartása kötelező. Gyerekeket a tó körül ne hagyjanak egyedül. A tóban fürödni TILOS!
Fűtés a házakban:
A fűtési szezon minden év október 15-től a következő év április 15-ig tart. Ezen időszakon kívül is van lehetőség a házak felfűtésére, előzetes kérés alapján, melynek díja 2.000 Ft/nap.
Cserépkályha/kemence használata:

A begyújtást kérjük bízzák a személyzetre, mivel ők rendelkeznek megfelelő szaktudással. Amennyiben mégis Önök szeretnének begyújtani, ezt csak saját felelőségre tegyék és előtte ajánlott a személyzettel konzultálni. A Sebők Transporte Kft. nem vállal felelősséget a cserépkályha, illetve kemence használatából eredő személyi sérülésekért és követelheti a vendégtől a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megfizetését.