Ajándékozzon gondtalan pihenést a patóhegyi mézeskalács házikókba!

Néha jól esik kicsit lelassulni, élvezni a csendet, a természetet, a jó borokat és a rég elfeledett falusi ízeket. A civilizációtól távol eső Zalai dombságon, természet közeli környezetben elhelyezett romantikus borházak valóban kiváló lehetőséget nyújtanak a mindennapi stressz levezetésére. Spórolja meg a rohangálást, kérje a karácsonyi exkluzív, gyönyörű Patóhegyi Borházfalu ajándékutalványunkat!

Ajándékutalvány

Önnek nem kell mást tennie, minthogy kiválasztja borházaink közül a leginkább megfelelőt és jelzi felénk.
Tovább!
l
Töltse ki az alábbi űrlapot, vagy elérhet telefonon illetve e-mailen is: Hanyecz-Sebők Fatima mobil: +36 30 / 277-8508 • e-mail: info@patohill.hu
A megrendelés menete
  1. Ön kiválasztja, hogy mely borházat szeretné igénybe venni, vagy megadja, hogy milyen összegben szeretne ajándékozni. Továbbá megadja a megajándékozni kívánt személy(ek) nevét, az Ön címét, amire küldhetjük az utalványt valamint egy telefonszámot kapcsolattartás végett.
  2. Mi visszaigazoljuk a megrendelést,a fizetendő összeg megjelölésével együtt.
  3. Ön átutalja a pénzt, vagy elküldi postai csekken illetve SZÉP kártyán a kért összeget.
  4. Az összeg beérkezése esetén mi visszaigazoljuk azt, majd kiállítjuk az ajándékutalványt és az Ön által megadott címre – ajánlott levélben – postázzuk.
Milyen adatokra lesz szükségünk?
  • A kedvezményezett(ek) neve(i) Az Ön neve, telefonszáma
  • Az ajándékozni szánt borház neve vagy az az összeg amilyen névértékben Ön ajándékutalványt szeretne vásárolni.
  • Mely időpontig legyen érvényes a részvételi jegy? (Lehet konkrét dátum is…).
  • Írjunk-e valamit az ajándékutalványra (nem kötelező)?
  • Postázási adatok (mely címre küldjük el az ajándékutalványt és a számlát)
  • Számlázási adatok
Mennyi az átfutási idő és hogyan kapja meg a részvételi jegyet?
Az ajándékutalványt a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül postai úton küldjük el az Ön részére. Kérjük ezért, hogy olyan postacímet adjon meg nekünk, ahol Ön a posta által elérhető.
Milyen fizetési mód közül lehet választani?
SZÉP kártya: Ebben az esetben a megrendeléskor írja meg részünkre, hogy melyik bank SZÉP kártyájával rendelkezik, és mi megírjuk, hogy mi lesz a teendője, vagy milyen információ szükséges a fizetéshez részünkre. Mind a három szolgáltató esetén módjukba áll online mód fizetni. Ahogy ez megtörtént, mi 5 munkanapon belül postázzuk Önnek a részvételi jegyet. Banki átutalás: ebben az esetben a bankszámlánkon történő jóváírást követő 5 munkanapon belül postázzuk Önnek az ajándékutalványt. A banki adatokat a visszaigazolásban adjuk meg. Rózsaszín csekk: Ebben az esetben a postán kapható rózsaszín csekket kell kitöltenie és elküldeni címünkre a megrendelt szolgáltatás ellenértékét. Ebben az esetben a postaköltséget Önnek a pénz feladásakor kell kiegyenlítenie. Az ajándékutalványt az ellenérték beérkezését követő 5 munkanapon belül postázzuk.
De nekem S.O.S kell az utalvány, nincs 5 napom várni!
Ebben az esetben is tudunk egy átmeneti megoldást ajánlani: egy munkanapon belül elküldjük Önnek az utalványt e-mailen (.jpg formátumban), amit Ön kinyomtatva átadhat a kedvezményezettnek. Az eredeti példányt pedig néhány napon belül postázzuk Önnek! Ezt abban az esetben célszerű kérnie, ha már csak néhány nap van hátra az ajándékutalvány átadásához, és a postai kézbesítés addig bizonytalan (a postai kézbesítés kb. 1-3 munkanap).

Patóhegyi Borházfalu Ajándékutalvány