Létezik egy festői hely a Göcsej és az Őrség lábánál:

a Patóhegy.

Petrikeresztúr falucska szőlőhegyén 6 régi borospince egy merészet álmodó család áldozatos munkájaként kedves, hangulatos apartmanházként született újjá.
A kis házak szeretettel várják a természetet és nyugalmat szerető, pihenni vágyó vendégeiket. A legkíváncsibbaknak talán elárulják Patóhegy legendáját is… Különlegesség: a civilizációtól távol eső zalai dombságon, természetközeli környezetben található romantikus borházak kiváló lehetőséget nyújtanak a mindennapi stressz levezetésére, családi – ill. baráti kapcsolatok elmélyítésére, csapatépítő programok lebonyolítására. Hogy került ide és lett szerelmes Patóhegybe a Sebők család? Ismerje meg őket!
“Ha van egy hely ahol az idő megáll és az ember nyugalomra talál, az a hely Patóhegy.” Zambó Ilona és Jendrics Péter

Sebők Sándor

Sebők Sándor

tulajdonos, vendégfogadó, ezermester, hobbiborász, szakács, kertész

+36 30 993-8772

Patóhegy szíve-lelke: Sebők Sándor

Sándor
  • szükség esetén útbaigazít, hogy vendégeink idetaláljanak Patóhegyre (a "világ végére" :)
  • üdvözlő itallal fogadja vendégeinket - saját házi borával és pálinkájával az Ibolymama pincében
  • átadja a házikók kulcsait és elmond minden hasznos tudnivalót
  • gondoskodik róla, hogy vendégeink télen se fázzanak - kezeli a cserépkályhát a teljes itt tartózkodás alatt (és már a megérkezéskor kellemes meleg várja Önöket)
  • igény esetén finomakat főz azoknak, akik igazi zalai magyaros ízekre vágynak
  • fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy a kis házakat rendezett, tiszta és parkosított környezet vegye körül
"Édesapja nagyon kitett magáért! Nagyon szépen köszönjük neki is a feledhetetlen élményeket! Azt pedig külön, hogy figyelt a kutyusunkra! :)" Kővári Gábor

vendég

"Csodás napokat töltöttünk a piros házban! Négy gyermekkel remekül kikapcsolódtunk, kirándultunk, élveztük a gyönyörű házat, a tájat és a különleges vendéglátást! Azóta többször sütök oldalast, de sosem sikerül olyan finomra mint ahogy Sanyi bátyám sütötte nekünk! Visszavágyunk, s biztos megyünk is még, s e remek helynek hírét visszük!" Somogyi-Cseresnyés család

vendégek

"Sok helyen jártunk már az országban, de ennyire tökéletes "kiszolgálásban" sehol nem volt részünk. Értem ezalatt a házikó berendezését, felszereltségét, és a "személyzet" - vagyis az édesapja - kedvességét, segítőkészségét, barátságosságát." Halász Iván

vendég

Egész évben nyitva

Az év minden napján nyitva vagyunk. Télen cserépkályhákkal fűtjük a házikókat, a fűtést az ár tartalmazza, Önnek semmi teendője nincs. Információ a fűtésről itt.

Helyi étkezés

Érkezéskor üdvözlő itallal várjuk Önöket. Igény esetén nálunk a rég feledett, magyaros, vidéki gasztronómiával is találkozhat. Rendelhető ételeinket itt találja.

Látnivalók

Fedezze fel Göcsej és az Őrség legszebb tájait és látnivalóit, melyekről Sándor szívesen ad bővebb információt a helyszínen. Látnivalók részletes bemutatása itt.

Állatbarát szálláshely

Ne hagyja otthon házi kedvencét sem, borházfalunk állatbarát szállásként szívesen fogadja kutyáját, macskáját, nyusziját egyaránt. Részletes információ itt.

Családbarát, bababarát szállás

A gyerekeknek manapság egyre kevesebb kapcsolatuk van a természettel. Pedig a szabadban való játéknak rengeteg jótékony hatása van: összehozza a családot, fokozza a gyerekek kreativitását és nyitottabbá teszi őket arra hogy egymással játszanak. Patóhegyen a házak környékén a gyerekek csomó olyan dolgot csinálhatnak, melyre még nem létezik mobilalkalmazás :) Részletekről, ötletekről (mit fogunk tudni csinálni?) és a bababarát szolgáltatásainkról bővebben itt.

Ismerje meg a patóhegyi mézeskalács házakat!

Almafás ház

almafashaz1

18.500 Ft / éj / ház 
(2 személyes)

Megnézem

Mókuslak

19.500 Ft / éj / ház 
(2 személyes)

Megnézem

Macskásház

19.500 Ft / éj / ház 
(2-4 személyes)

Megnézem

Fülemüle

fulemulehaz1

21.500 Ft / éj / ház 
(2-4 személyes)

Megnézem

Udvarház 1

29.500 Ft / éj / ház 
(4 személyes)

Megnézem

Udvarház 2

udvarhaz2

29.500 Ft / éj / ház 
(4 személyes)

Megnézem

Kérjen ajánlatot 1 perc alatt!

Megkeresésére 1 napon belül válaszolok. Ha nem kapja meg az e-mailt, kérem nézze meg a “Spam” vagy “Levélszemét” mappában is, mert előfordul hogy a levelezőprogram odateszi a levelet.
Gyors ajánlatot kérek