Szombati program:

  • gyülekezés: reggel 7:00-tól
  • vendégek fogadása: hajnali pálinka, forralt bor, tea
  • disznó vágás kezdete kb. 7:30-kor
  • kivéreztetés, pörzsölés, forrázás, tisztítás, disznó kettéhasítása rénfán
  • szétdarabolás, csontozás, bőrkézés, darálás, sonka és szalonnaformázás
  • töltelékkészítés: kolbász, véres hurka és májas hurka, disznósajt, tokaszalonna
  • késztermékek sózóban történő elhelyezése

Menü:

  • hajnali üdvözlő pálinka, forralt bor, tea
  • reggeli 9:00 körül: disznótoros-hagymás máj, friss-kenyér, savanyúság, bor, tea
  • ebéd 13:00 körül: húsleves zöldséggel és metélt tésztával, sült pecsenye, bor, ásványvíz
  • vacsora 18:00 körül: hurka, kolbász, (mustár, torma) savanyúság, friss kenyér, disznótoros káposzta, bor és pálinka

Időpont:

  • minden évben januárban és decemberben tartunk disznótort

Ár, tudnivalók:

  • A program részvételi díja: 9.500 Ft/fő, 6 éves korig ingyenes, 6-12 éves korig 50% engedmény. Az ár tartalmazza az egész napi bőséges étkezést és a felsorolt italokat.
  • A programhoz minimum 2 éjszaka szállás foglalása szükséges, mely külön fizetendő.
  • További információ, foglalás: Hanyecz-Sebők Fatima: +36 30 277-8508