Mézeskalács házak árai

Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t, nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (300 Ft/fő/éj), melyet a szolgáltatás helyszínén kell megfizetni.

l

Foglalási információk

Hétvégére minimum 2 éj foglalás szükséges. Vasárnaptól csütörtökig 1 éjszaka eltöltésére is van lehetőség

Kiemelt időszakban minimum 3 éj foglalása szükséges.

Kiemelt időszakok 2020-ban:

 • Húsvét,
 • Pünkösd,
 • 2020. június 16 – szeptember 1.,
 • 2020. október 26 – október 31.,
 • Karácsony,
 • Szilveszter

Fizetési információk

Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t, nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (300 Ft/fő/éj), melyet a szolgáltatás helyszínén kell megfizetni. A fizetés két részletben történik:

 1. foglaláskor 30% foglaló fizetendő (átutalással vagy postai készpénz feladással)
 2. a helyszínen pedig a hátralevő 70% készpénzben

 

SZÉP kártyás fizetési információk

SZÉP kártya elfogadás szepkartyak2 Mindhárom SZÉP kártyát elfogadjuk: MKB, K&H és OTP. Mind a három zsebről (SZÁLLÁS, vendéglátás, szabadidő) el tudjuk fogadni az összeget. A SZÉP kártyás fizetésre a helyszínen nincs lehetőség, csak érkezés előtt, interneten a következő módon: Fizetés SZÉP kártyával:

 1. foglaláskor linket küldünk, erre kell kattintani,
 2. a fizetési oldalon adja meg a számlázási címét és a kártyaadatokat
 3. indítsa el a kártyatranzakciót
 4. rögtön visszaigazolást kap, hogy sikeres volt-e a tranzakció

A fizetés két részletben történik:

 1. foglaláskor 30% foglaló fizetendő,
 2. érkezés előtt 1 héttel pedig a hátralevő 70% (erről újabb fizetési linket küldünk)

Lemondási feltételek

A foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek: Foglalót NEM áll módunkban visszafizetni. Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezés napjáig írásban jelzi, hogy lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, szabad helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál. A vendég az általa befizetett foglalót tehát nem veszti el! Amennyiben a vendég az érkezés napjáig nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a Patóhegyi Borházfalu a befizetett foglalót lelakottnak tekinti, a vendég elveszti a befizetett foglalót.

Lemondási-módosítási feltételek főszezonban és a kiemelt időszakokban

A foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek: Foglalót NEM áll módunkban visszafizetni.

Kiemelt időszakok 2020-ban:

 • Húsvét,
 • Pünkösd,
 • 2020. június 16 – szeptember 1.,
 • 2020. október 26 – október 31.,
 • Karácsony,
 • Szilveszter

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a módosításokat vagy a lemondásokat kizárólag e-mailben legkésőbb az érkezést megelőző 10. napig áll módunkban elfogadni a főszezonban és a kiemelt időszakokban. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legkésőbb 10 nappal e-mail útján lemondja vagy módosítja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál. Amennyiben a vendég az időpont módosítási kérelmet a visszaigazolásban feltüntetett érkezési naphoz képest a 10. napon belül küldi, vagy a vendég bármi okból nem érkezik meg, a Patóhegyi Borházfalu a befizetett foglalót lelakottnak tekinti, a vendég elveszti a befizetett foglalót.

Kérjen ajánlatot 1 perc alatt!

Megkeresésére 1 napon belül válaszolok. Ha nem kapja meg az e-mailt, kérem nézze meg a “Spam” vagy “Levélszemét” mappában is, mert előfordul hogy a levelezőprogram odateszi a levelet.